Badkamerlampen

Vaak kiezen onze klanten een combinatie van een aantal soorten lampen. Zo zijn wandlampen populair voor naast de spiegel. Maar het is handig om 1 basis lichtbron te hebben voor algemeen licht en dat wordt vaak in de vorm van een Plafondlamp ingevuld. Ook kunt u kiezen voor verschillende spotjes waardoor het licht mooi wordt verdeeld. Door deze verschillende lichtbronnen op elkaar af te stemmen kunt u een heerlijk klimaat verzorgen binnen uw badkamer:

De verlichting bij Bomba

Allereerst een korte introductie. Ik ben de Office Manager van het bedrijf Bomba. Wij zijn een kinderkledingmerk en hebben 45 mensen werkzaam op de vloer. Ik heb geleerd vanuit mijn opleiding dat verlichting erg belangrijk is voor een organisatie. Met name om het personeel optimaal te laten presteren. Via via het ik vernomen dat de heer Steven een wonder is op het gebied van het optimaal functioneren het personeel door het licht te optimaliseren. Klonk in eerste instantie allemaal zweverig en te mooi om waar te zijn. Om een heel lang verhaal kort samen te vatten. Nadat Steven de verlichting onder handen genomen heeft is de uiteindelijke productie van Bomba Kinderkleding met 22% omhoog gegaan. Hoe is dit tot mogelijk vroegen wij ons af. Want het mooie is dat het personeel zich in weze nergens van bewust is, maar zich op een of andere manier beter gaat voelen en zodoende ook productiever is.

Vanuit Bomba dus onze complimenten aan de her Steven. En ook wij bevelen een ieder deze dienst aan. Het is gewoonweg een relatief kleine investering, waar het hele bedrijf direct, merkbaar profijt van heeft!

Wandlampen

Plafondlampen

Spotjes

Lichtbronnen