Badkamerverlichting en wietolie

 

Een sfeervolle en rustgevende verlichting in de badkamer is een van de belangrijkste dingen waar je aan moet denken wanneer je een badkamer gaat inrichten. Het moment in de badkamer is voor de mens ZIJN moment om even alleen te zijn met jezelf en waar de verlichting een belangrijke rol bij speelt. Geen mens kan rust vinden bij een verlichting van 100 watt die recht boven de badkuip hangt maar de zachte verlichting van softone en spots in zachte kleuren worden vaak aangeraden. Naast de verlichting kun je dan ook nog een waterproof audio laten installeren om van een heerlijk muziekje te genieten terwijl je in bad gaat.

Daarnaast is het ook verstandig om allerlei aangename accessoires in je badkamer te hebben en benodigdheden die geruststellend zijn wanneer je in bad gaat zoals badolie, badzout of een variƫteit van badkruiden, ook kun je wietolie kopen en die op je badkamer hebben zodat je de druppels in kunt nemen voor het slapen gaan. Wietolie staat bekend om zeer rustgevend te zijn en zorgt voor een goede nachtrust. Je kunt hier meer over vinden op CBDwietolieshop.

Voor een mooie badkamer verlichting kun je ook kiezen om af en toe een paar kaarsen aan te steken of voor theelichtjes rondom de badkuip. Op deze manier onder het kaarslicht kun je je geestelijk geheel ontspannen en weer bijkomen van een drukke werkdag. Hiervoor moet je dan wel de juiste artikelen kiezen en waar wij je graag mee bij zullen staan. Voor meer informatie over badkamerverlichting kun je ook direct even bij ons langs komen en een kijkje nemen in ons enorme assortiment of geef ons een telefoontje en maak een afspraak met een van onze experts om te bekijken welke type verlichting het best bij jouw badkamer past.