Bespaar op badkamerlicht

De energievergelijker en overstapservice van Consumind

Al meer dan 750.000 Nederlandse huishoudens heeft in de afgelopen jaren gebruik gemaakt van de energievergelijker en de overstapservice van Consumind. Hierdoor hebben zij honderden euro’s op hun energierekening per jaar kunnen besparen én zijn ze gemakkelijk overgestapt door middel van de overstapservice. Lees hier meer over het gebruiken van de energievergelijker en de overstapservice.

Gebruik maken van de energievergelijker

Je kunt heel gemakkelijk energie vergelijken wanneer je gebruik maakt van de energievergelijker. Je vult je postcode, huisnummer en een recentelijk jaarverbruik van jouw woning in en je kunt direct meer dan 23 energieleveranciers met elkaar vergelijken. Je krijgt alle kosten op een rijtje te zien met een duidelijke specificatie van alle tarieven en kosten. Na het vergelijken kun je een keuze maken of je eventueel wilt overstappen naar een andere energieleverancier door middel van de overstapservice.

De overstapservice

Na de vergelijking in de energievergelijker, krijg je de mogelijkheid om direct gebruik te maken van de aanbiedingen uit de vergelijking. Wanneer je wilt overstappen, kun je gebruik maken van de overstapservice van Consumind. Dit houdt in dat de gehele overstap voor je geregeld wordt. De oude energieleverancier wordt voor je opgezegd en het contract bij de nieuwe energieleverancier wordt voor je aangevraagd. Daarna heb je veertiendagen wettelijke bedenktijd en kun je eventueel nog afzien van het contract. Dit is echt niet aan te raden, omdat je dan geen gebruik meer maakt van de lage energietarieven die op dit moment gelden! Na de veertiendagen wettelijke bedenktijd zal de levering worden overgenomen en zit je bij de nieuwe energieleverancier. Het enige dat je nog ontvangt is een eindnota van de oude leverancier. Daarna is alles afgehandeld en is de overstap volledig voor je geregeld door middel van de energievergelijker.

Bespaar tot wel €300,-

Start vandaag nog met het vergelijken van energie. Vul je gegevens in in de energievergelijker van Consumind en bespaar direct op je energiekosten. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor gas en stroom én hoef je je geen zorgen te maken over je energietarieven voor de komende jaren. Consumind, prettig geregeld.