Reviews

Pipie

Uitstekend geholpen door de mensen van badkamer-licht. Zeer vriendelijk personeel en al mijn mailtjes werden binnen no-time beantwoord. Erg blij met mijn nieuwe badkamer lamp!

 

Aad

Supersnelle levering! En heel goed verpakt! Prima verlichting.

 

Sjoerd

Mijn lamp kwam kapot aan. Tijdens het vervoer gebeurd. Maar de service bij badkamer-licht is erg goed gelukkig. Ik dacht nog dat het gezeur zou opleveren, maar de volgende dag werd er direct een nieuwe gebracht, zonder dat ik hoefde te bewijzen dat mijn lamp kapot was! Top!

 

Els

Ik vond m’n lamp in het echt niet zo mooi als ik van tevoren had bedacht, maar dat was geen probleem voor dit bedrijf. Ik kon het terugsturen en kreeg m’n geld binnen een week terug. Hele goede service!

 

Charlotte

Fantastische site. Lekker snel en kort en goede adviezen. Wij zijn heel erg goed geslaagd bij badkamer-licht!

 

Nicole

Ik weet niet hoor, maar mijn ervaring was wel anders. Ik heb echt enorm gezeik gehad over twee lampen die ik had besteld. Werkelijk alles ging mis. Pas na 3 weken ontving ik de lamp en die waren niet zoals ik ze had besteld. Er ontbraken allemaal onderdelen en na navraag bleek dat het helemaal niet de lampen waren die ik had besteld. Hoop gezeur en gemail later heb ik m’n geld terug gekregen, maar wat een waste of time!!

 

Simone

Ik ben heel erg van het inrichten enzo en ik lees altijd de VT wonen enzo en deze site biedt alles wat ik in de bladen kan vinden. Er is geen andere aanbieder op het web met zoveel keus. Het aanbod sluit volledig aan bij mijn wens en daar ben ik blij om!

 

Marieke

Ik heb de mensen van badkamer-licht langs laten komen, Hoe weet ik nou wat een goed lichtplan is voor mijn badkamer? Ze waren heel aardig en deskundig en nu heb ik een badkamer van m’n dromen! Ieder z’n vak zou ik zeggen!

 

Pleun

Iedere ochtend is het weer heerlijk wakker worden in mijn wellness badkamer. Zeer belangrijk om goede verlichting te hebben, want nu kan ik me goed scheren zonder iedere keer er in de loop van de dag achter te komen dat ik een stukje heb overgeslagen. M’n collega’s lachen me niet meer uit! en ik sta niet meer voor aap! Dank Badkamer-licht!

 

Abduhla

Wij hebben een marokkaanse badkamer inclusief tadelakt. Het is lastig om echt goede marokkaanse badkamer lampjes te vinden. Onwaarschijnlijk maar waar kon ik bij deze tatta site precies vinden waar ik naar op zoek was! Het staat heel mooi en geeft dat duizend en 1 nacht licht en dat was precies wat ik wilde bewerkstelligen. Tot website!

 

Karin

Ik hou van lekker strak en wilde ook in de badkamer dat strakke doorvoeren. Maar dan wilde ik niet dat het heel kil en kaal zou aandoen dus dat was nog best een opgave. Maar het is me gelukt door het advies wat ik kreeg van de medewerkers van dit bedrijf. Heel erg bedankt

voor de fantastische en professionele service!